طرز تهیه کتلت مرغ؛ با کمترین مواد در کمترین زمان

به گزارش وبلاگ تالار پذیرایی، امروز با آموزش کتلت مرغ در کنارتون هستم. این کتلت برای کسانی که به گوشت چرخ نموده علاقه ای ندارند، بسیار مناسب است. برای طرز تهیه کتلت گوشت چرخ نموده اینجا کلیک کنید. این مواد حدودا برای 6 نفر کافیست.

طرز تهیه کتلت مرغ؛ با کمترین مواد در کمترین زمان مواد لازم کتلت مرغ:
سینه مرغ2 عدد
تخم مرغ2 عدد(یکی یک اضافه کنید و مخلوط کنید - مراقب سفتی مواد باشید - اگر بیش از میزان وا رفته گردد در پخت به مشکل میخورید)
سیب زمینی میانه3 عدد
نمک و فلفلبه میزان کافی
آرد سوخاریبه میزان کافی
جعفریدلبخواهی
پیاز2 عدد (یکی برای پخت مرغ و دیگری داخل مواد کتلت)

دستور درست کردن کتلت مرغ :

اول از همه شما برای درست کردن کتلت مرغ به سینه مرغ و سیب زمینی پخته شده احتیاج دارید. من خودم مرغو با پیاز و یه کوچولو زعفرون میپزم که طعم خوبی می گیره. بعد از اینکه مرغ و سیب زمینی پختن یدونه پیازو توی خرد کن کاملا خرد می کنین یا می تونید رنده کنید و آبشو می گیرید. (دقیقا مثل کوکو سیب زمینی و کتلت که آب مواد رو برای جلوگیری از وا رفتن مواد می گیریم)

حالا سیب زمینی هارو اضافه میکنید و میذارید پوره ای بشن.

بعد از اون هم مرغ، ادویه، تخم مرغ و یه کوچولو آرد سوخاری که طعم خوبی بهش میده.

من چون دوس دارم کتلتم یه کوچولو بافت داشته باشه که البته این موضوع به پخت راحت تر و اینکه موادتون بهتر خودشو بگیره هم یاری میکنه.

یه میزان از مرغمو جدا رنده یا توی خرد کن ریزش میکنم و به مواد اضافه میکنم (من یک سینه مرغ را جدا خرد کردم - حتی میتوانید تمام مرغتان را جدا خرد و به مواد اضافه کنید). اینجوری میزان ریز شدنش دست خودتونه و به خاطر ترکیب شدنش با مواد مجبور نیستید خیلی ریزش کنید. اگر دوست داشتید جعفری هم میتونید بهش اضافه کنید که طعم فوق العاده ای به کتلتتون میده

حالا دوتا کار میتونید انجام بدید:

یا موادتونو تو دستتون شکل بدین و تو تابه ای که روغن ریختین و گرم شده بذارید (یا حتی مواد رو مستقیما تو تابه بریزید و با قاشق شکل بدید)

یا رو دستتون یه کوچولو آرد سوخاری بریزید تا دور موادتون رو هم آرد سوخاری بگیره و بعد تو تابه بزاریدش.

صبر کنید کاملا یک طرفش بپزه و برگردونید.

به همین سادگی کتلت مرغ شما آمادس????

امیدوارم از درست کردن و طعمش لذت ببرید.

وا رفتن کتلت

بعضا اتفاق می افتد که کتلت در هنگام سرخ شدن وار می رود و از هم می پاشد. دلایل و روش هایی برای این منظور وجود دارد:

  • یکی از دلایل اصلی وا رفتن کتلت، میزان آب پیاز آن است. آب پیاز را قبل از اضافه کردن به مایه، بگیرید و یا از پیاز کمتری بهره ببرید. بعلاوه پیشنهاد می گردد پیاز را با رنده درشت خرد کنید. ادامه این نکات را برای برطرف مشکل وا رفتن کتلت در این صفحه بخوانید.
منبع: اُکالا

به "طرز تهیه کتلت مرغ؛ با کمترین مواد در کمترین زمان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کتلت مرغ؛ با کمترین مواد در کمترین زمان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید