طرز تهیه چیز کیک (از ساده، تا شکلاتی و بدون ژله)
به گزارش وبلاگ تالار پذیرایی، یکی از کیک های خوشمزه ای که تقریبا همه عاشق آن هستند، چیز کیک است. به علاوه با توجه به تنوع بالایی که در طرز تهیه چیز کیک ساده تا شکلاتی داریم، هر سلیقه ای، نوع مورد پسند خود را در میان این کیک های پنیری پیدا می نماید. در حقیقت چیز کیک را می توان مناسب هر ذائقه ای درست کرد. فقط کافی است تصمیم بگیرید که پایه چیز کیکتان چه چیزی باشد. از کیک وانیلی ساده و شکلاتی گرفته تا چیز کیک های با پایه بیسکویت و لایه های ژله ای. فقط آنچه مد نظرتان است انتخاب کنید و دست به کار شوید. در این مطلب با ما همراه شوید تا گاهی به دستورالعمل تهیه چند مدل چیز کیک ساده بیندازیم.
چیز کیک | |
میزان کالری در هر 100 گرم | 321 تا 325 کالری |
زمان آماده سازی | 30 تا 40 دقیقه |
زمان پخت غذا | 30 تا 40 دقیقه |
تعداد نفرات | 8 نفر |
چیز کیک ساده و کلاسیک
چیز کیک ساده و کلاسیک همان طرز تهیه چیز کیک اصلی است که ابتدایی ترین نوع این کیک پنیری محسوب می گردد؛ اما همچنان فوق العاده خوشمزه بوده و هواداران زیادی دارد.
مواد لازم برای چیزکیک ساده
مواد اولیه مورد احتیاج برای طرز تهیه چیز کیک پنیری، به شرح زیر هستند. گفتنی است که در طرز تهیه چیز کیک ژاپنی نیز درست از همین مواد اولیه استفاده می گردد. با این تفاوت که در طرز تهیه چیز ژاپنی، به جای آرد نشاسته از آرد برنج استفاده شده و حتما رنده پوست لیمو نیز به مواد اولیه اضافه می نمایند.
مواد اولیه | میزان لازم |
پنیر خامه ای پرچرب (هم دمای محیط) | 900 گرم |
شکر دانه ریز (کاستور) | 1 پیمانه |
نشاسته ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه (هم دمای محیط) | نصف پیمانه |
تخم مرغ بزرگ (هم دمای محیط) | 3 عدد |
زرده تخم مرغ بزرگ (هم دمای محیط) | 1 عدد |
بیسکوییت پتی بور یا ساقه طلایی | 12 عدد |
عصاره وانیل | 1 قاشق چای خوری |
آب لیموی تازه | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 5 قاشق غذاخوری |
نمک | 8/1 قاشق چای خوری |
نکته: در صورت تمایل می توانید به جای پنیر خامه ای، طرز تهیه چیز کیک با پنیر ماسکارپونه در فر را مطابق ذائقه خود، دنبال کنید.
مراحل و طرز تهیه چیز کیک ساده
طرز تهیه این نوع از چیز کیک با طرز تهیه انواع دیگر همانند طرز تهیه چیز کیک با ژله فرق دارد. برای تهیه چیز کیک ساده، مراحل زیر را که البته کمی طولانی به نظر می رسند، دنبال کنید:
- مرحله اول: فر را روشن نموده و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی گرم شده و به حرارت لازم برسد.
- مرحله دوم: یک قالب کمربندی میانه انتخاب کنید. با یک تکه کوچک کره تمام دیواره ها و کف قالب را خوب چرب کنید. قالب را داخل یک فویل بگذارید و کاملاً اطراف آن را با فویل بپوشانید.
- مرحله سوم: در این مرحله از طرز تهیه چیز کیک با ساقه طلایی، باید بیسکویت ها را با یاری غذاساز خرد کنید. اگر غذاساز ندارید، هیچ جای نگرانی نیست، کافی است که بیسکوییت ها را داخل یک کیسه فریزر یا زیپ کیپ ریخته و به یاری حرکات وردنه، خرد کردن را انجام دهید. توجه داشته باشید که بعد از خرد شدن میزان این بیسکویت ها، باید حجم آن ها به چیزی نزدیک به یک و نیم تا دو پیمانه برسد.
- مرحله چهارم: در مرحله بعدی کره را در ماکروویو یا روی شعله گاز ذوب کنید.
- مرحله پنجم: سپس کره ذوب شده را با بیسکوییت های خرد شده، مخلوط کنید. انتظار می رود که به ترکیبی به حالت ماسه مرطوب برسید. طوری که وقتی در مشت تان آن ها را فشار می دهید شکل بگیرد. اگر این حالت را نداشت، یک قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید.
- مرحله ششم: بیسکویت و کره را داخل قالب بریزید و با استفاده از یک لیوان آن ها را به طور منظم به کف و دیواره فشار دهید تا یک پوسته از بیسکویت در قالب ایجاد گردد.
- مرحله هفتم: قالب را برای هشت تا 10 دقیقه در فر بگذارید تا این پوسته بپزد و قهوه ای رنگ گردد. بعد قالب را از فر خارج کنید و بگذارید تا کاملاً خنک گردد.
- مرحله هشتم: در حین خنک شدن قالب و لایه بیسکویتی چیز کیک، مواد لایه اصلی را درست کنید. پنیر خامه ای، شکر، نشاسته ذرت و نمک را مخلوط کنید. بهتر است که برای مخلوط کردن این مواد از همزن برقی یا دستی استفاده کنید. هم زدن را تا حدی ادامه دهید که مخلوط یکدست ایجاد شده و هیچ تکه پنیری در خامه باقی نماند. توصیه می کنیم در حین هم زدن چند باری با کاردک موادی که به دیواره کاسه پاشیده شده را جمع کنید و به وسط کاسه بیاورید تا همه مواد با هم خوب مخلوط شوند.
- مرحله نهم: در این مرحله ضروری است که خامه، آب لیمو و وانیل را با مواد پنیری مخلوط کنید و به هم زدن با سرعت میانه ادامه دهید.
- مرحله دهم: تخم مرغ ها و زرده تخم مرغ را در کاسه ای جداگانه کمی هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس کم کم به مواد چیز کیک اضافه کنید. هر بار که میزانی از تخم مرغ را می ریزید، صبر کنید تا تخم مرغ با مواد کامل مخلوط شوند و بعد بخش دیگر تخم مرغ ها را اضافه کنید.
- مرحله یازدهم: به هم زدن تا جایی ادامه دهید که مواد چیز کیک کاملاً یک دست شده و هیچ تکه ای از پنیر یا نشاسته گوله ای در مواد وجود نداشته باشد.
- مرحله دوازدهم: حالا دوباره به لایه زیرین چیز کیک که در قالب گذاشته ایم بازمی گردیم. در اینجا مطمئن شوید که لایه زیرین چیز کیک، به خوبی سرد شده باشد. سپس مواد چیز کیک که در بالا آماده کردیم را روی آن ریخته و به یاری کاردن خوب پخش کنید تا تمام سطح را بپوشاند.
- مرحله سیزدهم: در این مرحله از طرز تهیه چیز کیک با فر، قالب چیز کیک را به یک قالب بزرگ تر از قالب چیز کیک منتقل کنید. چند فنجان آب جوش داخل قالب بزرگ تر بریزید. مواظب باشید هنگام ریختن آب، قطره های آب روی چیز کیک نریزد. آب باید تا حدود یک سوم از دیواره قالب بالا بیاید.
- مرحله چهاردهم: سپس چیز کیک را در طبقه وسط فر بگذارید و 50 تا 60 دقیقه زمان بدهید تا پخته و آماده گردد. وقتی کمی وسط چیز کیک پف کرد آن را چک کنید. چطور؟ کافی است کمی قالب را تکان بدهید. چیز کیک پخته کاملاً به دیواره بیسکویتی می چسبد و هنگام تکان خوردن حالت ژله ای دارد.
- مرحله پانزدهم: فر را خاموش کنید و درب آن را باز کنید. بگذارید یک ساعت چیز کیک در همین حالت در فر بماند تا آرام آرام سرد گردد.
- مرحله شانزدهم: بعد قالب را از فر بیرون بیاورید و از حمام آب خارج کنید.
- مرحله هفدهم: به آرامی با یک چاقو کناره های چیز کیک را از قالب جدا کنید. باز بگذارید تا چیز کیک خنک گردد. بعد دیواره های قالب را جدا کنید.
- مرحله هجدهم: چیز کیک حداقل چهار ساعت باید در یخچال بماند تا کاملاً خودش را بگیرد و نیم ساعت قبل از سرو آن را از یخچال بیرون بیاورید.
چیز کیک یخچالی بدون ژله
اگر دنبال یک دستور چیز کیک راحت هستید، این مدل چیز کیک یعنی طرز تهیه چیز کیک ساده بدون ژلاتین برترین است، زیرا حتی احتیاج به ژله هم ندارد.
مواد لازم برای چیز کیک یخچالی بدون ژله
اگر تصمیم به تهیه چیزکیک یخچالی دارید، حتما پیش از هر کاری مواد اولیه زیر را آماده کنید:
مواد اولیه | میزان لازم |
بیسکوییت خرد شده ساقه طلایی یا پتی بور | 1 و نیم پیمانه |
شکر قهوه ای | 3/1 پیمانه |
کره ذوب شده | 3/1 پیمانه |
پنیر خامه ای | 300 گرم |
آب لیمو | 2 قاشق چای خوری |
دارچین | نصف قاشق چای خوری |
شکر دانه ریز | 3/1 پیمانه |
خامه پرچرب | 1 پیمانه |
مربا برای تزئین | به میزان کافی |
مراحل طرز تهیه چیز کیک یخچالی بدون ژله
اگر در پی طرز تهیه چیز کیک بدون فر هستید، یک دستورالعمل ویژه برای شما داریم. مراحل تهیه چیز کیک یخچالی بدون احتیاج به ژله، به قرار زیر است:
- مرحله اول: در یک کاسه کوچک بیسکوئیت های خرد شده، شکر قهوه ای و دارچین را با هم ترکیب کنید و سپس کره را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- مرحله دوم: داخل یک قالب کمربندی به قطر 10 سانتی متر را کمی چرب کنید و بیسکوئیت ها را داخل قالب بریزید و با یاری یک لیوان آن را به کف و دیواره خوب فشار دهید.
- مرحله سوم: در کاسه ای دیگر پنیر خامه ای و آب لیمو را مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
- مرحله چهارم: سپس خامه را اضافه کنید و با همزن برقی باز هم بزنید تا کاملاً یک دست گردد.
- مرحله پنجم: شکر را هم اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا تا کاملاً فرم خامه ای بگیرد.
- مرحله ششم: مواد پنیری را داخل قالب و روی پوسته بیسکویتی بریزد و کاملاً یک دست پخش کنید. بعد قالب را برای یک شب در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
- مرحله هفتم: نیم ساعت قبل از سرو، کیک را از یخچال بیرون بیاورید و با چاقو به آرامی لبه های آن را از قالب جدا کنید. سپس کمربند قالب را باز نموده، در ظرف سرو بگذارید و با کمی مربا تزئین کنید.
چیز کیک شکلاتی، کاراملی لقمه ای
اگر دوست دارید تنوعی در چیز کیک داشته باشید، این چیز کیک یعنی طرز تهیه چیز کیک شکلاتی با بیکسویت پتی بور را حتماً امتحان کنید. ترکیب کارامل و شکلات، در این کیک پنیری واقعاً مجذوب کننده است.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک شکلاتی کاراملی
چیز کیک شکلاتی کاراملی طعمی بسیار مجذوب کننده دارد و برای آماده کردن آن در منزل، باید مواد زیر را به مقادیر گفته شده، تهیه کنید:
مواد اولیه | میزان لازم |
بیسکوییت پتی بور خرد شده | 250 گرم |
کره (هم دمای محیط) | 75 گرم |
شکلات تخته ای کاراملی | 55 گرم |
شکلات کاکائو تلخ (خرد شده) | 200 گرم |
خامه پرچرب | 600 میلی لیتر |
پودر ژلاتین | 1 قاشق غذاخوری |
کرم کارامل | 3/2 پیمانه |
پنیر خامه ای (هم دمای محیط) | 250 گرم |
شکر دانه ریز (کاستور) | 3/1 پیمانه |
عصاره وانیل | 2 قاشق چای خوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق چای خوری |
طرز تهیه چیز کیک شکلاتی کاراملی
برای آماده کردن چیز کیک شکلاتی کاراملی، انجام این مراحل لازم خواهد بود:
- مرحله اول: از یک قالب مستطیلی کمربندی استفاده کنید و ته آن کاغذ روغنی بگذارید.
- مرحله دوم: سپس کره و شکلات کاراملی تخته ای را به روش غیر مستقیم (بن ماری) ذوب کنید.
- مرحله سوم: حالا بیسکویت های خرد شده را در یک کاسه بریزید. سپس، کره و شکلات ذوب شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- مرحله چهارم: بعد مخلوط را داخل قالب بریزید و با یاری یک لیوان آن ها را خوب به ته و اطراف ظرف فشار دهید.
- مرحله پنجم: قالب را برای نیم ساعت داخل یخچال بگذارید.
- مرحله ششم: برای درست کردن لایه پنیری چیز کیک به قالب سیلیکونی مافین احتیاج دارید. داخل قالب شش قسمتی مافین را کاملاً چرب کنید.
- مرحله هفتم: شکلات تخته ای و خامه را داخل ماکروویو به مدت یک تا دو دقیقه یا به روش بن ماری گرم کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس بگذارید تا به دمای محیط برسد.
- مرحله هشتم: داخل یک کاسه کوچک نصف پیمانه آب بریزید و ژلاتین را روی آن بریزید. پس از سپری شدن دو تا سه دقیقه، کاسه را به روش بن ماری، گرم کنید تا ژلاتین به خوبی حل گردد.
- مرحله نهم: کرم کارامل را داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا کاملاً یک دست گردد.
- مرحله دهم: سپس پنیر خامه ای، شکر و وانیل را داخل کاسه دیگری بریزید و با هم زن برقی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند و هیچ تکه بزرگی از پنیر باقی نماند. در صورت دسترسی به غذاساز، می توانید این مرحله را از طریق آن انجام داده و کار را ساده تر پیش ببرید.
- مرحله یازدهم: وقتی مواد به خوبی یکدست شدند، نوبت به اضافه کردن خامه و ژلاتین می رسد. پس از اضافه کردن خامه و ژلاتین، باز به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط یکدستی حاصل گردد.
- مرحله دوازدهم: یک پیمانه از این مواد چیز کیک که درست نموده اید را روی لایه بیسکویت ها بریزید و خوب پخش کنید و قالب را دوباره به یخچال برگردانید.
- مرحله سیزدهم: مواد چیز کیک را به طور مساوی داخل قالب سیلیکونی بریزید. تا حدود نیمی از آن ها پر گردد. سپس چند ضربه به قالب بزنید تا مواد کاملاً در قالب جا بگیرند.
- مرحله چهاردهم: حالا میزان کمی از کرم کارامل (حدود یک قاشق چای خوری) را روی مواد چیز کیک بریزید و بعد روی آن را با بقیه مواد چیز کیک پر کنید.
- مرحله پانزدهم: قالب را برای حدود چهار ساعت در یخچال بگذارید تا به خوبی سفت گردد.
- مرحله شانزدهم: قالب بیسکویت را از یخچال بیرون بیاورید کمربند آن را باز کنید و به آرامی لایه بیسکوئیت را از کاغذ روغنی جدا کنید.
- مرحله هفدهم: در این مرحله با یاری یک چاقو لایه بیسکویت ها را به شکل قالب های سیلیکونی برش بزنید.
- مرحله هجدهم: قالب را از یخچال بیرون بیاورید و این لایه بیسکویتی را روی چیز کیک ها بگذارید و دوباره به یخچال برگردانید.
- مرحله نوزدهم: بعد از اینکه چیز کیک شکلاتی کاراملی کاملاً سفت شد، آن ها را از قالب خارج کنید و روی هر یک را با گاناش یا پودر کاکائو تزیین کنید و در ظرف سرو بچینید.
نکته: اگر طعم کارامل را نمی پسندید به جای شکلات تخته ای کاراملی، شکلات تخته ای کاکائویی و به جای کرم کاراملی از کرم شکلاتی، گاناش و نوتلا استفاده کنید. به علاوه شما می توانید برای تزیین چیز کیک نیز از چیپس شکلات استفاده کنید. همین طور توصیه می کنیم که طرز تهیه چیزکیک هویج را نیز در مجله وبلاگ تالار پذیرایی دنبال کنید.
چیز کیک با پایه کیک در فر
شاید یکی از خوشمره ترین انواع چیز کیک، نوعی است که با پایه کیک درست می گردد. خوبی این نوع چیز کیک در این است که حتی اگر لایه اصلی چیز کیک ساده باشد، با تغییر دادن طعم کیک پایه آن می توانید طعم چیز کیک خود را هم تغییر داده و تنوع لازم را ایجاد کنید.
مواد لازم برای پایه اسفنجی چیز کیک
ابتدا ضروری است که برای تهیه پایه اسفنجی چیز کیک، این مواد را با دقت به میزان های ذکر شده، آماده کنید:
مواد اولیه | میزان لازم |
آرد شیرینی پزی | 75 گرم (نصف پیمانه) |
شکر دانه ریز (کاستور) | 74 گرم (6 قاشق غذاخوری) |
روغن نباتی یا کره ذوب شده | 35 گرم (3 قاشق غذاخوری) |
تخم مرغ بزرگ (هم دمای محیط) | 3 عدد |
بکینگ پودر | 4/3 قاشق چای خوری |
عصاره وانیل | 1 قاشق چای خوری |
خامه تارتار | 4/1 قاشق چای خوری |
مواد لازم برای لایه پنیری چیز کیک
برای لایه پنیری چیز کیک نیز به مواد زیر احتیاج دارید:
مواد اولیه | میزان لازم |
پنیر خامه ای | 900 گرم |
شکر دانه ریز | 330 گرم (نصف پیمانه) |
نشاسته ذرت | 25 گرم |
عصاره وانیل | 1 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ بزرگ (هم دمای محیط) | 2 عدد |
خامه پرچرب | 170 گرم |
طرز تهیه چیز کیک با پایه کیک در فر
برای تهیه چیز کیک با پایه کیک، این مراحل را دنبال کنید:
- مرحله اول: پیش از انجام هر کاری فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا محیط داخل آن گرم گردد.
- مرحله دوم: از یک قالب کمربندی به قطر 20 سانتی متر استفاده کنید. ته و کناره های خارجی ظرف را با فویل آلومینیوم بپوشانید. کف قالب را هم کاغذ روغنی بگذارید و دیواره های داخلی را چرب کنید.
- مرحله سوم: برای درست کردن لایه کیک اسفنجی، آرد، دو قاشق غذاخوری شکر، بکینگ پودر، نمک، روغن نباتی یا کره، سه زرده تخم مرغ و وانیل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. این مواد را با هم بزنید تا به خوبی مخلوط شده و ترکیب کرمی حاصل گردد.
- مرحله چهارم: در یک کاسه جداگانه، سفیده ها را با خامه تارتار بزنید تا کف نمایند. چهار قاشق غذاخوری شکر به جامانده را کم کم اضافه کنید و با سرعت زیاد همزن بزنید تا کاملاً فرم بگیرد و سفت گردد.
- مرحله پنجم: در این مرحله از دستور پخت چیز کیک با فر، سفیده ها را در سه مرحله به خمیر کیک اضافه کنید و به آرامی با همزن دستی هم بزنید.
- مرحله ششم: این خمیر را داخل قالبی که از قبل آماده نموده اید، قرار دهید و اجازه دهید برای مدت 15 دقیقه در فر مانده و خوب پخته گردد. برای اطمینان از پخت کیک، با چنگال یا خلال دندان آن را تست کنید. اگر چنگال یا خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و بعد از بیرون آوردنشان تمیز بودند، یعنی کیک پخته است.
- مرحله هفتم: حالا کیک را از فر خارج نموده و با یاری یک چاقو لبه های آن را از قالب جدا کنید. اجازه دهید کیک خوب خنک گردد.
- مرحله هشتم: در حین خنک شدن کیک اسفنجی دست به کار شوید و مواد پنیری کیک را درست کنید. برای این منظور، به میزان 300 گرم از پنیر خامه ای را با یک سوم پیمانه شکر و نشاسته ذرت مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست گردد.
- مرحله نهم: بقیه پنیر خامه ای را در دو مرحله دیگر اضافه کنید و هر بار با سرعت کم همزن آن ها را کاملاً با هم مخلوط کنید.
- مرحله دهم: عصاره وانیل و یک سوم فنجان شکر را هم اضافه کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی داخل مواد بشکنید و هر بار کاملاً هم بزنید و در آخر خامه را اضافه کنید. دقت کنید که مواد باید در نهایت کاملا یکدست شده باشند.
- مرحله یازدهم: این مواد را روی کیک اسفنجی سرد شده بریزید. سعی کنید کمی از لبه قالب خالی باشد.
- مرحله دوازدهم: سپس قالب کیک را داخل یک قابل بزرگ تر از خودش بگذارید و درون قالب بزرگ آب جوش بریزید. تا حدود یک سانتی متر از دیواره قالب داخل آب باشد. سپس قالب را داخل طبقه وسط فر بگذارید.
- مرحله سیزدهم: این کیک حدود 75 تا 90 دقیقه زمان لازم دارد تا آماده گردد. وقتی لبه های کیک طلایی شد، کیک شما آماده است. کیک را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید حدود دو تا سه ساعت در دمای اتاق باقی بماند تا خوب سرد گردد. سپس تا زمان سرو در یخچال بگذارید.
این کیک را می توانید همین طور ساده نوش جان نموده یا روی آن را با مربا یا ژله تزیین کنید.
نکات تکمیلی طرز تهیه چیز کیک
برای آن که بتوانید چیزکیک مورد نظر خود را به برترین شکل آماده نموده و طعم بی نظیری به آن بدهید، بعضی نکات را باید در نظر داشته باشید که در زیر به آن ها اشاره نموده ایم.
- شکر کاستور نوعی شکر دانه ریز مخصوص قنادی است که کاربرد زیادی در کیک و شیرینی پزی دارد. توصیه می کنیم که در مواد اولیه این چیزکیک ها هر جا که احتیاج به شکر بود، از این نوع شکر قنادی استفاده کنید.
- برای لایه زیرین چیز کیک می توانید از کوکی، بیسکوئیت اورئو، انواع ویفر و هر خوردنی که خودتان می پسندید استفاده کنید.
- برترین قالب برای چیز کیک نوع کمربندی است. اگر این نوع قالب را ندارید، بهتر است چیز کیک را در ظرفی بپزید که بتوانید هنگام سرو از آن استفاده کنید.
- اگر سطح رویی چیز کیک ترک خورد ناامید نشوید. به راحتی این مشکل حل می گردد. کافی است یک چاقو را در آب جوش بگذارید تا داغ گردد. سپس با دستمال آن را خشک کنید و روی ترک خوردگی بکشید تا صاف گردد.
- روی لایه پنیری چیز کیک را می توانید یک لایه ژله بریزید یا از انواع موس استفاده کنید.
- برای تزیین از میوه ها، گاناش یا خامه استفاده کنید.
- برای تکه کردن چیز کیک از چاقوی گرم یا از نخ دندان استفاده کنید تا برش ها تمیز باشند.
- چیز کیک را می توانید برای سه تا چهار روز در یخچال نگه دارید. فقط حتماً نیم ساعت قبل از سرو از یخچال بیرون بیاورید.
- چیز کیک را به راحتی می توانید فریز کنید. فقط حواستان باشد حتماً آن را چند ساعت قبل از سرو کردن، باید از فریزر بیرون بیاورید.
بسیاری از انواع دیگر چیز کیک همانند طرز تهیه چیز کیک فرانسوی و طرز تهیه چیز کیک ایرانی، دستور پخت کلی شبیه موارد شرح داده شده دارند.
از خوردن چیز کیک غافل نشوید…
در بالا به معرفی طرز تهیه چیز کیک در انواع مختلف پرداختیم. با این همه اگر شما فرصت کافی برای دنبل کردن دستور پخت چیز کیک در منزل را نداشته یا برای یک مهمانی و دورهمی، زمان کافی پخت کیک ندارید، می توانید از سفارش آنلاین کیک و شیرینی وبلاگ تالار پذیرایی استفاده کنید. به این شکل با سفارش شیرینی آنلاین از وبلاگ تالار پذیرایی ، کیک پنیری خوشمزه و باکیفیت مورد نظر شما به محل آدرس ارسال خواهد شد.
منبع: اسنپ فود