خاص ترین پاستای جهان را با این روش درست کنید
به گزارش وبلاگ تالار پذیرایی، پاستا از آن جمله غذاهایی است که در بین بچه ها و جوانان هواداران زیادی دارد ولی برخی از بزرگترها که سن و سالی ازشان گذشته و عادت نموده اند همان پلو خورش ها و کوکوهای قدیمی را بخورند، چندان تمایلی به خوردن پاستا نشان نمی دهند.
حالا اگر می خواهید آنها را هم به خوردن پاستا تشویق کنید، آن را در شکل و فرم شناخته شده برایشان درست کنید. مثلا همین کوکوی پاستا از جمله همین روش هاست.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
2 /1 یک پیمانه پاستای فرم دار ریز برنجی یا ستاره ای
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز
یک پیمانه دانه ذرت پخته شده یا کنسروی
7 عدد تخم مرغ
یک عدد هویج میانه
4 /3 پیمانه شیر
یک پیمانه پنیر پیتزای رنده شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
1. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید. هویج را هم رنده نموده کناری بگذارید.
2. پاستا را به روال همواره بپزید و آبکش کنید.
3. فر را روی درجه حرارت 120 درجه سانتی گراد روشن نموده و بگذارید تا گرم گردد.
4. پاستاهای پخته شده، ذرت، فلفل دلمه ای و هویج را در ظرفی بریزید. پنیر، نمک و فلفل راهم اضافه نموده و مخلوط کنید.
5. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته، با شیر خوب هم بزنید و روی مخلوط سبزیجات و پاستا بریزید و با قاشق مخلوط کنید.
6. ظرف پیرکس و یا قالب مورد نظر را چرب نموده، مواد کوکو را داخل آن بریزید و در فری که از پیش گرم شده، به مدت 20 تا 25 دقیقه حرارت دهید تا خودش را بگیرد. پس از پخت، کمی صبر کنید. وقتی کوکو خنک شد، برش بزنید و سرو کنید یا اینکه به همان صورت از قالب خارج کنید.
یه جور دیگه
شما می توانید مایه کوکو را در قالب های سیلیکونی ریخته و بعد از پخت، قالب ها را برگردانید. حالا کوکوهایی با شکل ها و فرم های مختلف خواهید داشت که به سفره غذایتان رنگ و بوی دیگری می دهد.
از کجا بخریم؟
قالب های سیلیکونی را در شکل ها و مقدار های مختلف می توانید از فروشگاه های لوازم قنادی و شیرینی پزی تهیه کنید.
منبع: همشهری آنلاین