خاص ترین پاستای جهان را با این روش درست کنید

به گزارش وبلاگ تالار پذیرایی، پاستا از آن جمله غذاهایی است که در بین بچه ها و جوانان هواداران زیادی دارد ولی برخی از بزرگترها که سن و سالی ازشان گذشته و عادت نموده اند همان پلو خورش ها و کوکوهای قدیمی را بخورند، چندان تمایلی به خوردن پاستا نشان نمی دهند.

خاص ترین پاستای جهان را با این روش درست کنید

حالا اگر می خواهید آنها را هم به خوردن پاستا تشویق کنید، آن را در شکل و فرم شناخته شده برایشان درست کنید. مثلا همین کوکوی پاستا از جمله همین روش هاست.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

2 /1 یک پیمانه پاستای فرم دار ریز برنجی یا ستاره ای

یک عدد فلفل دلمه ای قرمز

یک پیمانه دانه ذرت پخته شده یا کنسروی

7 عدد تخم مرغ

یک عدد هویج میانه

4 /3 پیمانه شیر

یک پیمانه پنیر پیتزای رنده شده

نمک و فلفل به مقدار لازم

1. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید. هویج را هم رنده نموده کناری بگذارید.

2. پاستا را به روال همواره بپزید و آبکش کنید.

3. فر را روی درجه حرارت 120 درجه سانتی گراد روشن نموده و بگذارید تا گرم گردد.

4. پاستاهای پخته شده، ذرت، فلفل دلمه ای و هویج را در ظرفی بریزید. پنیر، نمک و فلفل راهم اضافه نموده و مخلوط کنید.

5. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته، با شیر خوب هم بزنید و روی مخلوط سبزیجات و پاستا بریزید و با قاشق مخلوط کنید.

6. ظرف پیرکس و یا قالب مورد نظر را چرب نموده، مواد کوکو را داخل آن بریزید و در فری که از پیش گرم شده، به مدت 20 تا 25 دقیقه حرارت دهید تا خودش را بگیرد. پس از پخت، کمی صبر کنید. وقتی کوکو خنک شد، برش بزنید و سرو کنید یا اینکه به همان صورت از قالب خارج کنید.

یه جور دیگه

شما می توانید مایه کوکو را در قالب های سیلیکونی ریخته و بعد از پخت، قالب ها را برگردانید. حالا کوکوهایی با شکل ها و فرم های مختلف خواهید داشت که به سفره غذایتان رنگ و بوی دیگری می دهد.

از کجا بخریم؟

قالب های سیلیکونی را در شکل ها و مقدار های مختلف می توانید از فروشگاه های لوازم قنادی و شیرینی پزی تهیه کنید.

منبع: همشهری آنلاین

به "خاص ترین پاستای جهان را با این روش درست کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خاص ترین پاستای جهان را با این روش درست کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید