طرز تهیه ترشی آلبالو

به گزارش وبلاگ تالار پذیرایی، ترشی آلبالو دارای رنگ قرمز کم رنگ، بافت لطیف و طعم ترشی مشخصی است که اشتهای افراد را تحریک می نماید تا آنها بتوانند غذاهای بیشتری نوش جان نمایند. آلبالو به صورت میوه تازه، کنسرو شده یا شیشه ای عرضه می گردد. برای مصارف ترشی بهتر است از میوه های تازه بهره ببرید. دستور اصلی تهیه این ترشی شامل سرکه قرمز و ترکیبی از ادویه های شیرین و خوش طعم مانند تخم گشنیز و فلفل قرمز است. با آموزش طرز تهیه ترشی آلبالو همراه باشید.

طرز تهیه ترشی آلبالو

مواد تشکیل دهنده ترشی آلبالو

  • 175 میلی لیتر سرکه سیب
  • 175 میلی لیتر آب
  • 100 گرم شکر
  • 2 قاشق چایخوری تخم گشنیز
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 2 برگ بو
  • 500 گرم آلبالو

طرز تهیه ترشی آلبالو

کل زمان تهیه ترشی آلبالو 15 دقیقه زمان می برد که طبق مراحل زیر انجام می گردد:

  • مرحله یک: به یک شیشه یا دبه یک لیتری احتیاج دارید. ظرف را در آب گرم و صابون بشویید و خوب آن را تمیز کنید. سپس شیشه را در فر با دمای میانه (حدود 100 درجه سانتی گراد) به مدت 10 دقیقه قرار دهید.
  • مرحله دو: سرکه، آب، شکر، تخم گشنیز، فلفل قرمز و برگ بو را در تابه ای بریزید. آنها را به آرامی به جوش بیاورید و هم بزنید تا شکر حل گردد. پنج دقیقه آنها را بجوشانید سپس از روی حرارت بردارید.
  • مرحله سه: آلبالوها و مایع اصلی را داخل شیشه بریزید. بلافاصله در شیشه یا دبه را ببندید و دو هفته قبل از خوردن آن را کنار بگذارید. تا یک سال در جای خشک و خنکی می توانید آن را نگهداری کنید.

ارزش غذایی ترشی آلبالو

  • کیلو کالری: 21
  • کم چرب: صفر گرم
  • اشباع: صفر گرم
  • کربوهیدرات: 5 گرم
  • شکر: 5 گرم
  • فیبر: صفر گرم
  • پروتئین: صفر گرم
  • نمک: صفر گرم

نکاتی درباره تهیه ترشی آلبالو

سایر دستور العمل های ترشی آلبالو از سرکه سفید مقطر استفاده می نمایند. میوه ها پس از در آوردن هسته و شست و شو، به مدت 24 ساعت در سرکه خیس می خورند. سپس میوه ها را آبکش کنید. در یک ظرف پخت، یک لایه آلبالو و سپس یک لایه شکر بریزید. لایه بندی را تکرار کنید تا تمام میوه ها تمام شوند. یک بشقاب کوچک را روی آلبالوها قرار دهید، سپس روی ظرف را با پارچه ای تمیز بپوشانید.

برای یک هفته آینده هر روز مخلوط را هم بزنید. آلبالوها را در شیشه های استریل شده بریزید و به مدت یک ربع در آب جوش قرار دهید و سپس در جای خنک و تاریکی نگهداری کنید. بعضی از مردم آلبالوها را با هسته هایی که هنوز داخلشان هستند، ترشی می نمایند.

کوشش برای بیرون آوردن هسته از ترشی آلبالو می تواند برای بعضی افراد تجربه خوبی نباشد! بنابراین درآوردن هسته از قبل ایده خوبی است. اگر قبل از درست کردن ترشی، هسته آلبالوها را در نیاورید، به یاد داشته باشید که هنگام سرو به مهمانان در خصوص داشتن هسته هشدار دهید.

نحوه سرو ترشی آلبالو

ترشی آلبالو در بسیاری از کشورهای دنیا تهیه شده و در کنار غذاهای مختلف سرو می گردد. در فرانسه به ویژه در شهر لورن، آلزاس و نواحی شمال شرقی فرانسه، این ترشی محبوبیت بسیاری دارد. در فرانسه از این ترشی به همراه مرغ و گوشت سرو می گردد و یک دورچین در غذای اردک کبابی و مرغ وحشی است. در ژاپن ادویه جات خاصی را برای تهیه ترشی آلبالو استفاده می نمایند تا طعم و مزه این ترشی را لذت بخش تر نمایند.

ترشی آلبالو را می توان به تنهایی خورد اما برای بسیاری از غذاها نیز یک ماده ترکیبی عالی است و طعم دلپذیری به غذا می دهد. سعی کنید این ترشی را به یک سالاد گوجه و کاهو یا یک سالاد بروکلی با سس سفید اضافه کنید. بعلاوه این ترشی برای بیشتر غذاهای برنجی که با خورشت یا خوراک مرغ و گوشت سرو می گردد، عالی است.

در زمان سرو ترشی آلبالو بهتر است میزان از آن را در یک ظرف جداگانه قرار دهید. مهم است که هر یک از اعضای خانواده یا مهمانان به میزان مورد احتیاج از ترشی استفاده نمایند. بعلاوه، این نکته را باید در نظر بگیرید که هر روز نباید ترشی بخورید! خوردن ترشی را در هفته به دو یا نهایت سه روز برنامه ریزی کنید. مصرف زیادی ترشی باعث ایجاد انواع و اقسام بیماری ها می گردد.

کلام آخر

طرز تهیه ترشی آلبالو بسیار ساده است و شما تنها با چند ماده غذایی می توانید این ترشی خوشمزه را تهیه کنید. آلبالوها را تمیز و خشک نموده و هسته آنها را جدا کنید، سپس آلبالوها را داخل شیشه های استریل شده ای قرار دهید. مخلوط سرکه و ادویه های مختلف را داخل شیشه ها بریزید. در شیشه ها را محکم ببندید و چند هفته در جای خنک و تاریک نگهداری کنید و پس از آن آماده مصرف هستند. برترین زمان برای تهیه این ترشی، هنگامی است که تازه آلبالوها وارد بازار شده اند و مردم امکان خرید آن را دارند. معمولاً فصل تابستان زمانی است که آلبالوها وارد بازار میوه و تره بار می شوند. بعد از درست کردن ترشی آلبالو می توان آن را به مدت یک سال در یخچال نگهداری کرد و از خوردن آن نهایت لذت را برد.

منبع: اسنپ مارکت

به "طرز تهیه ترشی آلبالو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی آلبالو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید