طرز تهیه سس فرانسوی لویی
به گزارش وبلاگ تالار پذیرایی، هنوز معین نیست که منظور از لویی در نام این سس، همان لویی چهاردهم معروف به پادشاه خورشید است، یا اینکه منظور آشپزی به نام لویی است که برای اولین بار این چاشنی پرطرفدار را آماده نموده است. اما نام این سس هر چه که باشد و به هر دلیلی که انتخاب شده باشد، چیزی از طعم فوق العاده آن کم نمی کند. این سس را فرانسوی ها با سالاد میگو و سالاد آرتیشو می خورند و حتی برای مزه دار کردن گوشت و بسیاری از غذاهای دیگر هم از این سس استفاده می نمایند. طرز تهیه سس فرانسوی لویی را در ادامه مطلب بخوانید.
مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی لویی
- سس مایونز بدون چربی کاله خرید آنلاین یک پیمانه
- سس گوجه فرنگی نیم پیمانه
- خامه فرادما کاله خرید آنلاین نیم پیمانه
- پیازچه ساطوری سه بوته
- فلفل سبز تند ساطوری سه عدد
- فلفل قرمز ساییده یک قاشق مرباخوری
- لیمو ترش تازه یک عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سس فرانسوی لویی
مرحله اول
لیمو را آب بگیرید و آب لیمو را با سس ها، خامه و نمک و فلفل مخلوط کنید. برای تهیه این سس می توانید از سس مایونز خانگی بهره ببرید و حتی سس گوجه فرنگی را هم در خانه آماده کنید. مواد سس را می توانید با قاشق در یک کاسه مخلوط کنید یا اینکه همه را در مخلوط کن بریزید و برای چند ثانیه بگردانید تا ترکیب یکدستی آماده گردد.
مرحله دوم
وقتی که مواد به خوبی با هم ترکیب شدند، پیازچه ساطوری و فلفل سبزی که ریز خرد نموده اید را هم به سس اضافه نموده و هم بزنید. سپس سس را در یخچال بگذارید تا سرد گردد و غلظت مناسب را پیدا کند.
این سس را می توانید برای چند روز در میسن جار در یخچال نگهداری کنید. اما اگر برای تهیه آن از مایونز خانگی استفاده می کنید، بهتر است که آن را تنها به میزان استفاده یکی دو وعده آماده کنید. سس لویی نه تنها چاشنی خوبی برای سالادهای سرد به شمار می رود، بلکه می توانید آن را روی سالادهایی مثل سالاد مرغ یا سالاد گل کلم هم بریزید یا برای طعم دار کردن فینگرفودهایی مثل مافین بروکلی یا بورک از آن یاری بگیرید.
منبع: کتاب کاله