انواع مدل های تزیین سالاد فصل مجلسی
به گزارش وبلاگ تالار پذیرایی، سالاد فصل نوعی پیش غذای ساده و سالم است که با میوه و سبزیجات درست می شود. در اینجا روش درست کردن پنج مدل گل با هویج، پیاز، گوجه، خیار و تربچه یاد داده شده است که می توانید برای تزیین سالاد فصل مجلسی از آن ها استفاده کرده و مهمانی خود را مجلل کنید.
سالاد فصل مخلوطی از سبزیجات خرد شده همراه با سس دلخواه است. در گذشته سالاد فصل با استفاده از میوه و سبزیجات موجود در آن فصل درست می شده است اما امروزه با روش های کاشت گلخانه ای تقریبا در هر فصلی انواع میوه و سبزیجات وجود دارد.
مواد مورد استفاده در سالاد فصل معمولا خیار، گوجه، پیاز، هویج، کاهو و کلم است که همراه با آبلیمو، آبغوره و سس های مختلف سرو می شود.
با توجه به سادگی مواد این سالاد ممکن است نخواهید برای مهمانی های مهم از آن استفاده کنید اما وبلاگ تالار پذیرایی در اینجا روش های مختلفی از تزیین سالاد فصل مجلسی و سبزی آرایی روی آن را به شما می آموزد تا بتوانید سفره های غذای خود را زیبا و رنگی کنید. همچنین از این مدل ها می توانید برای تزیین سالاد الویه نیز استفاده نمایید.
مدل اول: تزیین گوجه به شکل گل رز
ابتدا یک گوجه انتخاب کنید که کاملا قرمز و یک دست باشد. سپس با یک چاقو تیز به آرامی از بالای گوجه شروع به کندن پوست آن کنید طوری که یک نوار طولانی با عرض حدود یک سانتی متر ایجاد شود.
سپس از ابتدای پوست گوجه شروع به لوله کردن آن کنید و خاتمهی پوست را کمی بازتر لوله نمایید. برای اینکه گل از هم باز نشود می توانید قسمتی از یک خلال دندان را وارد آن کنید.
در خاتمه یک گل زیبا با پوست گوجه به دست می آید که می توانید روی سالاد از آن استفاده نمایید. همچنین اگر فصل لبو باشد، می توانید با تزیین لبو به شکل گل رز سالاد خود را تزیین کنید.
مدل دوم: تزیین سالاد فصل مجلسی با پیاز به شکل گل نیلوفر
برای درست کردن گل نیلوفر با پیاز به یک پیاز متوسط نیاز دارید. ابتدا پوست پیاز را بکنید و قسمت ته آن را جدا کنید. سپس دو برش به شکل به اضافه روی ته پیاز داده و تا حدود نیم سانتی متری خاتمهی آن برش را ادامه دهید.
- بین برش های قبلی را نیز باز هم برش بدهید تا روی پیاز به شکل رشته های باریک در آید.
- حال به آرامی رشته ها را از هم باز کنید، رشته های رویی را باید بیشتر باز کنید و هرچه به سمت داخل پیاز می روید باید کمتر رشته ها از هم باز بشوند. در خاتمه پیاز را روی یک برگ کاهو قرار داده و روی سالاد بگذارید.
توجه: برای زیبایی بیشتر می توانید قبل از باز کردن رشته های پیاز روی سر آن را کمی رنگ خوراکی یا آب لبو بزنید.
مدل سوم: ساخت گل مینا با هویج برای تزیین سالاد
- ابتدا حدود پنج سانتی متر از یک هویج (با قطر زیاد) را جدا کنید، سپس آن را پوست بگیرید. حالا با یک چاقوی نازک و تیز اطراف هویج را برش های نازک بدهید و گوشه های برش را مثلثی کنید.
- سپس یک ردیف دیگر از هویج را برش دهید و باز هم گوشه های هر برش را به شکل مثلث در آورید. این کار را تا جایی ادامه دهید که در وسط هویج تنها یک ستون باریک باقی بماند. سپس روی ستون وسطی را نیز با چاقو به شکل سر مداد برش بدهید.
- حال از این گل هویجی زیبا می توانید برای تزیین سالاد فصل مجلسی خود استفاده کنید.
مدل چهارم: درست کردن گل محمدی با تربچه
برای درست کردن گل تربچه ای به دو عدد تربچه هم اندازه قرمز نیاز دارید. ابتدا برگ و ساقه تربچه را جدا کنید، سپس با یک چاقوی تیز اطراف تربچه را برش های دایره ای شکل مثل برگ گل بدهید و چند برش نیز داخل آن ایجاد کنید.
تربچه دوم را به صورت دایره ای خرد کنید، بعد هر دایره از آن را بین برش های تربچه اولی بگذارید طوری که بین همه برش ها پر بشود.
در نهایت گل محمدی شما برای تزیین سالاد فصل مجلسی به این شکل در می آید.
مدل پنجم: درست کردن حلقه های در هم با خیار
درست کردن این حلقه های در هم بسیار ساده است، برای این کار باید یک خیار متوسط یا درشت انتخاب کنید.
- ابتدا خیار را به خوبی بشویید سپس با پوست کن مدل دار و یا چاقو، پوست آن را به صورت راه راه بکنید.
- سپس داخل خیار را در آورید و آن را حلقه حلقه کنید. حالا در نظر بگیرید که هشت حلقه خیار دارید، روی چهار تا از آن ها را برش بدهید که حلقه باز بشود، سپس دو حلقه سالم را با یک حلقه باز بهم وصل کنید. به همین ترتیب همه حلقه ها را بهم وصل کنید.
با این حلقه ها به این شکل می توانید روی سالاد را تزیین کنید.
مدل های متنوع از تزیین سالاد فصل مجلسی
همچنین بخوانید:
منبع: setare.com