آیا HMS برای کاربران ایرانی گوشی های جدید هواوی محدودیتی دارد؟

به گزارش وبلاگ تالار پذیرایی، هواویبرای عرضه گوشی های جدید خود که در بستر HMS عرضه می شوند، تمهیدات خاصی را برای مشتریان خود در تمام کشورها از جمله مشتریان ایرانی در نظر گرفته تا هنگام استفاده از سرویس های موبایلی این شرکت تجربه خوشایندی داشته باشند و با محدودیتی در استفاده از قابلیت ها و امکانات گوشی هوشمند خود روبه رو نشوند .

آیا HMS برای کاربران ایرانی گوشی های جدید هواوی محدودیتی دارد؟

محدودیت های مختلف در روابط تجاری و سیاسی میان چین و آمریکا، دامن هوآوی به عنوان عظیم ترین تولیدنماینده تجهیزات مخابراتی دنیا را هم گرفته است . این محدودیت ها باعث شد تا هوآوی به سراغ ایجاد اکوسیستم اختصاصی خود روی سیستم عامل اندروید رفته تا دیگر وابستگی به گوگل نداشته باشد . به همین دلیل متخصصان هوآوی به توسعه سرویس های موبایلی ویژه هوآوی را سرعت دادند و این سرویس که از آن به اختصار با عنوان HMS (Huawei Mobile Services) یاد می گردد، در اختیار کاربران محصولات هوآوی نهاده شد .

سوال اینجاست که با توجه به محدودیت هایی که همیشه کاربران ایرانی به دلایل مختلف در استفاده از اپلیکیشن ها، سرویس ها یا بسترهای نرم افزاری شرکت های بین المللی، به ویژه در پلتفرم گوشی های هوشمند شاهد بوده اند، هنگام استفاده از HMS نیز همچنان برقرار است؟ هوآوی چه تمهیداتی را برای کاربران ایرانی در نظر گرفته تا بتوانند بدون مشکل، از پلتفرم ایجاد شده استفاده نمایند؟

با طرح این دو پرسش، نگاهی به اقدامات صورت گرفته در این خصوص خواهیم داشت .

بومی سازی سرویس ها

در وب سایت https://huaweimobilefarsi.com/app-gallery حدود 200 مورد از محبوب ترین اپلیکیشن ها و بازی های اندرویدی ایرانی و خارجی که روی گوشی های HMS سازگاری کاملی دارد برای کاربران ایرانی معرفی شده است . در میان این عنوان ها، اپلیکیشن های پرطرفداری مانند اینستاگرام، واتس اپ و لینکدین وجود دارند و برنامه های موبایل بانک ایرانی تا اپلیکیشن های خرید و فروش در بازار ایران نیز به چشم می خورد .

برای بومی سازی هرچه بیشتر و بهتر، کافه بازار به عنوان یکی از مطرح ترین فروشگاه های نرم افزاری مخصوص گوشی های هوشمند در ایران، روی گوشی های هوآوی در دسترس است تا کاربران کنار اپ گالری هوآوی و Apkpure بتوانند برنامه ها و اپلیکشین های مورد احتیاج خود را از محیطی آشنا و ساده تر نیز دریافت نمایند .

از تمرکز روی اپلیکیشن های مطرح تا گسترش پوشش عنوان ها

هیچ کاربری دوست ندارد با مشکل نبود امکان استفاده از اپلیکیشن های محبوب و پرکاربرد روی گوشی هوشمند خود روبه رو گردد . به همین دلیل هوآوی در کوشش است تا نسخه HMS اپلیکیشن های مطرح و محبوبی که هنوز سازگاری کاملی ندارند را هر چه سریعتر برای کاربران آماده کند . بازار ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست و توسعه دهندگان اپلیکیشن های موبایلی در ایران نیز در حال همکاری با پروژه HMS هستند . در حال حاضر تعداد قابل توجهی از اپلیکیشن های محبوب و پرکاربرد ایرانی با HMS هماهنگ شده و تعداد بیشتری نیز در حال کار روی ارائه نسخه سازگار با HMS هستند .

ایجاد بستر آموزشی

شاید هنگامی که گفته گردد سرویس های موبایلی هوآوی ( HMS ) به جای سرویس های موبایلی گوگل ( GMS ) ارائه شده، کاربر احساس کند هنگام کار با آن بسیار محدود خواهد شد و به تعدادی از برنامه های کاربردی دسترسی ندارد . با این که هر اکوسیستم و فضای نرم افزاری جدید، تفاوت هایی دارد، اما این به معنی محدودیت و بن بست کاربر نیست . در این خصوص، هوآوی سعی نموده با استفاده از سازوکارهای مختلف کاربر را با محیط، قابلیت هایش و نحوه تعامل با آن آشنا کند .

هوآوی پیاده سازی راهکارهایی مانند آموزش افراد متخصص و همچنین ارائه دفترچه آموزش کامل HMS را تدارک دیده است . همچنین ویدئوهایی درباره موضوع های مختلف استفاده از HMS تهیه شده تا در اختیار کاربران ایرانی قرار بگیرد .

پشتیبانی مناسب

پس از بومی سازی و ارائه محتواهای آموزشی مناسب، نوبت به ایجاد پلتفرم پشتیبانی می رسد تا به سوالات، نظرات کاربران رسیدگی گردد . در این خصوص، تماس با کاربران پس از خرید گوشی ها جهت دریافت بازخورد تجربه کاربری آنها، در دستور کار قرار گفته است .

کاربران می توانند بدون محدودیت، برای خود شناسه هوآوی ( Huawei ID ) بسازند تا علاوه بر امکان تعامل بیشتر و بهره مندی از سرویس های مختلف، از فروشگاه نرم افزاری هوآوی ( اپ گالری ) استفاده نمایند و به فضای ابری رایگان با ظرفیت 5 گیگابایت دسترسی داشته باشند .

باید درنظر داشت، که علی رغم وجود محدودیت های ایجاد شده در استفاده از سرویس های موبایلی گوگل، کاربران همچنان می توانند از اپلیکیشن هایی با عملکرد مشابه استفاده نمایند . به عنوان مثال می توان به امکان استفاده از دستیار دیجیتالی هوآوی یا مرورگر کارآمد این شرکت اشاره نمود .

به طور کلی، هوآوی مصمم است تا اکوسیستم نرم افزاری خود را با قدرت توسعه دهد و برای همین موضوع بیش از یک میلیارد دلار سرمایه گذاری نموده است . با توجه به سرعت رشد این اکوسیستم در کشورهای مختلف، به نظر می رسد در آینده نه چندان دور هوآوی از لحاظ نرم افزاری نیز رقیبی جدی برای شرکت های آمریکایی گردد .

منبع: دیجیکالا مگ

به "آیا HMS برای کاربران ایرانی گوشی های جدید هواوی محدودیتی دارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آیا HMS برای کاربران ایرانی گوشی های جدید هواوی محدودیتی دارد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید