آشنایی با مواد غذایی تقویت کننده مغز

به گزارش وبلاگ تالار پذیرایی، گر این روزها گاهی احساس می کنید حافظه کوتاه مدت شما مختل شده و یا مغز شما کند است، خوب است که به لیست غذایی تان، غذاهای تقویت کننده مغز را نیز اضافه کنید تا تاثیر آنها را بر فعالیت مغزی خود ببینید. با ما همراه باشید.

آشنایی با مواد غذایی تقویت کننده مغز

5 خوراکی تقویت کننده مغز

استرس و افزایش سن می تواند منجر به از دست دادن حافظه شود اما مکمل ها و تغییر در شیوه زندگی، به شما این امکان را می دهد که ذهنی سالم داشته باشید.

وقتی که 22 ساله هستید، شاید گم کردن کلیدها دوبار در روز، برایتان جالب باشد اما وقتی 42 باشید، کمی نگران کننده است.

شاید در مورد بالا رفتن سن، چیزی نگران کننده تر از آن نباشد که احساس کنید حافظه تان رو به زوال است. مهم نیست که سنتان چقدر است، برای اینکه مغزتان را به بهترین شکل حفظ کنید، کارهای زیادی می توانید انجام دهید.

گری اسمال، پزشک و رئیس مرکز طول عمر UCLA در موسسه علم اعصاب و رفتار انسان می گوید: شواهد علمی نشان می دهد که فعالیت ذهنی، یک رژیم غذایی سالم، ورزش، و کاهش استرس، هم به بهتر شدن حافظه کمک می کنند و هم خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهد.

ترکیب این روش ها، در یک دوره کوتاه، تاثیر بسیار چشمگیری دارد.

وقتی که اسکن های پت (نوعی اسکن برای شناسایی سرطان و مقدار گیری تاثیر درمان سرطان) را بررسی کردیم، بازده مغز بطور قابل توجهی افزایش یافته بود.

در واقع، بعضی از مردم در مدت دو هفته، در امتیازات حافظه، 200 درصد بهتر شدند که معادل کاهش بیست سال از سن مغز است (در زمینه اختلال حافظه).

روشها و مکمل های متعددی وجود دارد که به منظور محافظت یا بهبود سلامت مغزتان، می توانید از آنها استفاده کنید.

درست است که اینها بطور بالقوه با ارزشند اما هرگز نمی توانند جایگزین انتخاب های زندگی سالم شوند. در خاتمه، آنچه که در حفظ و بهبود حافظه موثر است، یک درمان طبیعی نیست بلکه ترکیبی از آنهاست.

اسمال می گوید: وقتی که استراتژی ها را ترکیب کنید، بیشترین نتیجه را بدست می آورید.

شما می توانید با مصرف کافی ویتامین ها و مواد مغذی، خوردن چربی های سالم و کربوهیدرات ها، خوردن وعده های غذایی کوچکتر، فعالیت ذهنی و بدنی و کاهش استرس، خودتان را جوان نگه دارید. مصرف مکمل های زیر برای مغزتان مفید است.

جینکو بیلوبا
معروفیت این گیاه، به بهبود گردش خون در مغز و کمک به حافظه است.

وقتی که جینکو بعنوان یک مکمل طبیعی که قدرت مغز را افزایش می دهد، شناخته شد، جایگاه خوبی پیدا کرد.

در تحقیقی که در مجله Phytotherapy Researchمنتشر شد، داوطلبان بزرگسالی که جینکو مصرف کردند در مقایسه با گروهی که دارونما خوردند، از نظر چندین مقیاس حافظه، پیشرفت بیشتری داشتند.

چگونه از آن استفاده کنید
برای مقابله یا جلوگیری از زوال حافظه و حواس پرتی، روزانه 120 تا 240 میلی گرم از عصاره استاندارد آن را مصرف کنید. معمولا چندین ماه طول می کشد تا نتایج آن را ببینید.
ویتامین های EوB
دارما سینک، پزشک و نویسنده کتاب طول عمر مغز می گوید: ویتامین E، قوی ترین آنتی اکسیدان برای مغز است.

این ویتامین، التهاب مغز را کاهش می دهد، رادیکال های آزاد را از بین می برد و جلوی از بین رفتن عملکرد شناختی مغز را می گیرد.

برای مقابله با اثرات استرس در مغز، یک مکمل ب کمپلکس خوب که حاوی ویتامین های B6و B12باشد، بسیار مفید است.

دارما می گوید: بسکمک از مردم، از خستگی روحی و جسمی شکایت می کنند. ویتامین های گروه Bبرای افزایش انرژی بسیار ضروری اند.

چگونه از آن استفاده کنید: دارما، برای یک شخص میانه، روزانه 400 واحد ویتامین Eتوصیه می کند و اگر مسائل مربوط به حافظه، تمرکز و مانند آن دارید، روزانه بین 800 تا 1000 واحد ویتامین Eبه همراه 400 تا 800 میکروگرم اسید فولیک مورد نیاز است.

برای سایر ویتامین های گروه B، مصرف روزانه 1000 میکرو گرم ویتامین B12 (برای جذب بهتر، قرص را زیر زبان بگذارید) و 50 میلی گرم ویتامین B6سه بار در روز توصیه می شود.

چای سبز
چای سبز بعلت دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی، یک نوشیدنی مفید برای مغز است.

یک مطالعه در دانشگاه نیوکاسل در بریتانیا، فواید حفاظتی چای سبز را نشان داده است.

ادوارد اوکلو، دکتر و محقق سرپرست این مطالعه می گوید: ما از یک مطالعه دو ساله روی تعداد زیادی از افراد بالای 70 سال، اطلاعاتی بدست آوردیم که نشان می دهد کسانی که چای سبز بیشتری مصرف کردند (در مقایسه با کسانی که مقدار کمتری مصرف کردند)، در طول دوره مطالعه دچار زوال عقل نشدند.

چگونه از آن استفاده کنید: اوکلو می گوید: هیچ مطالعه ای مشخص نکرده که باید چه مقدار چای سبز یا چه مارکی از آن بنوشید تا حافظه تان سالم بماند، اما بنظر می رسد که هر چه بیشتر مصرف کنید، بهتر است.

کوآنزیم Q10
Q10یک آنتی اکسیدان انرژی زا و بسیار مهم است.

دارما می گوید:این آنتی اکسیدان روی نواحی مختلف مغز اثر می گذارد و انرژی ذهنی را افزایش می دهد و باعث می شود که هوشیارتر شوید.

در حال حاضر، مطالعات در پی آن هستند که آیا دوزهای بالا (تا 1200 میلی گرم در روز) می تواند به بیماران مبتلا به مراحل اولیه بیماری پارکینسون کمک کند یا نه. پارکینسون، یک بیماری دژنراتیو است که در رساندن دوپامین به مغز اختلال ایجاد می کند و روی حرکت بدن تاثیر می گذارد.

یک مطالعه قدیمی تر نشان داده که دوز 1200 میلی گرم در روز مزایایی دارد، مخصوصا وقتی با حداقل 100 میلی گرم اسید آلفالیپوئیک (یک ماده غذایی برای سلول) همراه باشد.

چگونه از آن استفاده کنید: برای انرژی بهتر و پیشگیری از زوال شناختی، دارما پیشنهاد می کند که روزانه 100 تا 300 میلی گرم Q10مصرف کنید.

اگر در حال حاضر، حافظه تان را از دست داده اید، باید آن مقدار را 3 برابر کنید. بیمارانی که استاتین مصرف می کنند، باید مکمل Q10مصرف کنند زیرا این دارو ذخیره Q10بدن را کاهش می دهد.

روغن مریم گلی
ثابت شده که روغن مریم گلی اسپانیایی، فعالیت آنزیم مهار کننده استیل کولین را کاهش می دهد.

یک تحقیق ایرانی مشخص کرده که بیماران مبتلا به آلزایمر خفیف تا میانه که روزانه 60قطره از عصاره مریم گلی مصرف کردند، بهبود قابل توجهی در علائم شناختی نشان دادند.

مریم گلی همچنین حاوی چندین آنتی اکسیدان است.

چگونه از آن استفاده کنید: جیمز جیف، همکار نویسنده راهنمای مصرف مکمل های تقویت مغز، توصیه می کند که روزانه 2.5 تا 7.5 گرم از عصاره الکلی مریم گلی یا 1.5 تا 3 گرم از عصاره مایع آن را مصرف کنید.

به یاد داشته باشید، یک قاشق سوپ خوری از مریم گلی در مواد غذایی در حدود 1.5 گرم است.

منبع: سایت مجله سلامت

منبع: راسخون

به "آشنایی با مواد غذایی تقویت کننده مغز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با مواد غذایی تقویت کننده مغز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید