کله پاچه ترکی؛ سفری به دنیای طعم های خیابانی استانبول
به گزارش وبلاگ تالار پذیرایی، کله پاچه یکی از غذاهای خیابانی محبوب ترکیه است که با پخت طولانی در تنور سنگی تهیه می شود و طعم و بافتی نرم دارد. با ویدیویی کوتاه به یکی از طباخی های استانبول سری بزنیم.
کله پاچه تنها در ایران محبوبیت ندارد؛ بلکه یکی از غذاهای خیابانی محبوب و سنتی در ترکیه نیز محسوب می شود که به دلیل طعم خاص و روش پخت منحصر به فردش معروفیت یافته است. این غذا معمولا در تنورهای سنگی یا فلزی بزرگ پخته می شود و پس از ساعت ها پخت آهسته، بافتی نرم و طعمی غنی پیدا می کند. کله گوسفند در ترکیه به صورت کامل سرو می شود و شامل بخش های مختلفی مانند مغز، زبان و بناگوش است که هرکدام طعم و بافت خاص خود را دارند. این غذا به ویژه در منطقه ها مختلف استانبول و آنکارا بسیار محبوب است و گردشگران زیادی را به خود جذب می کند.
علاوه بر طعم بی نظیر، کله پاچه به خصوص برای اروپایی ها تجربه ای فرهنگی تلقی می شود. بسیاری از اروپایی ها در پی تجربه این غذای خاص و مشاهده روش های سنتی پخت آن هستند. در خیابان های شلوغ استانبول، می توانید فروشندگان خیابانی را ببینید که با مهارت خاصی کله گوسفند را آماده و سرو می کنند. این غذا معمولا با نان تازه و سبزیجات سرو می شود.
در زیر ویدیویی کوتاه از یکی از طباخی های استانبول را خواهیم دید.
منبع: کجارو / youtube.com