معیارهای انتخاب نرم افزار حسابداری

به گزارش وبلاگ تالار پذیرایی، معیارهای انتخاب نرم افزار حسابداری چیست؟ چگونه بهترین نرم افزار حسابداری را برای شرکت، سازمان، استارت آپ و... خود انتخاب کنیم؟ در دنیا امروز در هر زمینه ای قدرت انتخاب بالایی داریم. تنوع محصولات و خدماتی که ارائه می گردد ما را در انتخاب ها آزادتر از قبل می گذارد. اما همواره انتخاب گزینه درست کار آسانی نیست. در این خصوص این مقاله نگارش شده است تا معیارهای انتخاب نرم افزار حسابداری را آنالیز کنیم تا به انتخاب دقیق و بهینه تری برای ساز و کارهای اقتصادی مجموعه خود برسید. با ما همراه باشید.

معیارهای انتخاب نرم افزار حسابداری

آنالیز سابقه شرکت ارائه دهنده نرم افزار حسابداری

هر روز شرکت های زیادی در ایران به منظور رفع احتیاج هایی تاسیس می شوند. اما بعضی از این شرکت ها باتوجه به نداشتن استراتژی معین عمر کوتاهی دارند. به همین دلیل اولین معیار انتخاب نرم افزار حسابداری قبل از هر چیزی سابقه فعالیت شرکت است. شرکتی که سالهاست که هزاران مشتری و صد ها شعبه دارد را ترجیح می دهید یا شرکتی که چند ماهی است که از عمر آن می گذرد و شعبه ای ندارد؟

هر شرکتی محصول یا خدماتی را به بازار عرضه می نماید؛ به مرور زمان باتوجه به کیفیت محصول و خدماتش در میان مردم شناخته شده و پیشنهاد می گردد یا ناشناخته و از بین می رود. آنالیز سابقه شرکت به شما یاری می نماید تا بتوانید با اطمینان بیشتری برای خرید نرم افزار حسابداری خود اقدام کنید.

شرکت هایی که سابقه طولانی در کسب و کار خود دارند معمولا به طور مرتب دسترسی ها را آسان می کنند و شعبه های زیادی را در سراسر ایران افتتاح می کنند و خدمات آموزشی نرم افزار حسابداری خود را در دسترس همگان قرار می دهند تا هر گروه یا شرکت کوچکی نیز بتوانند از محصول و خدمات شان استفاده کنند. معمولا تعداد مشتریان شرکت های باسابقه بسیار بیشتر است و کاربران سابقه شرکت را به منظور اعتبار شرکت می دانند.

پشتیبانی معیاری بسیار ضروری برای انتخاب

طبیعی است که وقتی شما با خدماتی روبرو هستید که احتمال خرابکاری، هک شدن، حذف اطلاعات، ارور نرم افزاری و یا مهمتر از هر چیز امکان سفارشی سازی را می خواهید باید کسی وجود داشته باشد که به سوالات و مسائل شما پاسخ بدهد. خدمات پس از فروش گاهی مهمتر از محصول می گردد و شرکت هایی که سابقه طولانی تری دارند معمولا به دنبال برندینگ خود و رضایت مشتری هستند و برایشان بسیار مهم است که خدماتی که ارائه می دهند در صورت وجود باگ یا هر نوع اروری پشتیبانی آنلاین و سریعی داشته باشند و نسبت به رفع ارور، اقدامات فوری و لازم را انجام دهند. به نرم افزاری که ارزان ارائه شده و عمر کوتاهی دارد باید شک کرد و به دنبال یک شرکت قوی و ماندگار باشید.

قیمت نرم افزار حسابداری چقدر مهم است؟

هر شرکتی که تاسیس می گردد به دنبال سود است. اساسا شرکتی که سودده نیست به زودی از بازار خداحافظی می نماید. قیمت نرم افزار حسابداری هر شرکتی باتوجه به نوع خدمات و امکاناتی که ارائه می دهد باید منطقی باشد. شرکت هایی که از نظر امکانات، پشتیبانی، امنیت و... قدرت رقابت با نرم افزارهای استاندارد و برند را ندارند، محصول خود را ارزان منتشر می کنند تا توجه مشتریان را به قیمت معطوف نموده و فرصتی برای فروش بالای خود ایجاد کنند. هر چند که باتوجه به پشتیبانی ضعیف و عمر کوتاهی که احتمالا خواهند داشت سود کلانی را نصیب خود می کنند.

قیمت نرم افزار حسابداری به عوامل زیادی بستگی دارد به همین دلیل قیمت های بالای یک شرکت را نباید مانعی برای خرید دانست. حسابداری هر شرکتی از حساس ترین امورات شرکت هاست. شرکتی که در بخش اقتصادی با نواقصی همراه باشد آسیب و خسارت جبران ناپذیری را ممکن است متحمل گردد. بجای توجه به قیمت به امکانات، زیر ساخت های نرم افزاری، امنیت، رابط کاربری، خدمات پس از فروش، سابقه شرکت، آموزش، سازگاری نرم افزاری با انواع سیستم عامل ها، بروزرسانی، امکان تهیه نسخه پشتیبان و... توجه کنید تا در ادامه متحمل زیان و خسارت جبران ناپذیر نشوید.

آموزش نرم افزار حسابداری؛ تسهیلگری برای حسابدار

هر نرم افزاری با تکنولوژی و زبان طراحی خاصی فراوری می گردد. شرکت های فراوری نرم افزار حسابداری با توجه به شناختی که از بازار و ساز و کار شرکت ها دارند، نرم افزار حسابداری با امکانات گسترده ای را طراحی می کنند؛ اما استفاده از همه امکانات موجود در نرم افزار احتیاج به آموزش دارد. به همین دلیل است که شرکت های معتبر و با سابقه توجه جدی به آموزش و نحوه استفاده از محصول خود دارند تا حسابداران بتوانند از تمامی بخش های نرم افزار حسابداری به راحتی استفاده کنند.

به طور مثال هر بخش از نرم افزار فروشگاهی به منظور هدفی خاص طراحی و ایجاد شده است تا حسابدار بتواند علاوه بر تسلط بر امور فروشگاهی، گزارش های متنوع و دقیقی را به منظور آنالیز و تحلیل فروشگاه به مدیران شرکت ارائه دهد. در واقع در دسترس بودن آموزش نرم افزار حسابداری، تسهیلگری مهم برای حسابدار خواهد بود که با استفاده از آن بتواند راندمان کاری خود را بالاتر ببرد.

بروزرسانی مداوم و بهبود عملکرد نرم افزار حسابداری

در عصر دیجیتال، هر روز با تغییرات عظیمی روبرو هستیم به همین دلیل باید نرم افزار حسابداری با آخرین ورژن سیستم عامل ها سازگار باشد. از طرفی ممکن است فرایند بازار و فراوری نیز متفاوت گردد. بهترین نرم افزار حسابداری بازرگانی نرم افزاری است که بطور مرتب احتیاج های شرکت را با بروزرسانی هایی که خواهد داشت رفع و ارور ها و باگ هایی که در نرم افزار بوجود آمده را کاملا رفع کند.

معمولاً بروزرسانی ها علاوه بر اینکه امکانات جدیدی را در اختیار کاربران می گذراند در بخش گرافیک و سرعت نیز بهبود پیدا می کنند. قوانین و مقررات اقتصادیاتی نیز ممکن است هر سال با تغییراتی همراه باشد در بروزرسانی های که شرکت های مطرح نرم افزار حسابداری ارائه می دهند، می توان به راحتی همسو و مطابق با آخرین قوانین و مقررات، عملیات حسابداری خود را به انجام رساند.

آنالیز امکانات؛ معیاری جدی و مهم برای انتخاب نرم افزار حسابداری

بهترین نرم افزار حسابداری باید کلیه عملیات و فرایند حسابداری شامل ثبت، طبقه بندی، اندازه گیری، تلخیص، ترازنامه، صورت های اقتصادی، مغایرت های بانکی، انواع حسابداری ارزی و ریالی، دفاتر کل و روزنامه و بطور کلی چرخه کامل حسابداری را فراهم و پوشش دهد تا حسابدار در فرایند کار با نواقصی همراه نباشد. در واقع کلیه کار های حسابدار باید در نرم افزار قابلیت ثبت و آنالیز داشته باشند.

سپیدار سیستم ارائه دهنده بهترین نرم افزار حسابداری در ایران

در بالا معیار های انتخاب نرم افزار حسابداری را آنالیز کردیم. نرم افزار حسابداری باید علاوه بر پاسخگویی احتیاج های حسابداری و اقتصادی شرکت باید امنیت، سرعت، رابط گرافیکی جذاب، دسترسی آسان، قابلیت سفارشی سازی و تهیه گزارش ها و صورت های اقتصادی، دیتابیس قوی، امکان تهیه نسخه بکاپ و... را داشته باشد؛ تا با خیالی آسوده بتوان از آن استفاه کرد.

سپیدار سیستم با تفکیک سازمان ها از یکدیگر از سال 1387 با طراحی 6 نرم افزار مختلف آمده است تا راه حلی بسیار عالی و همسو با فعالیت های اقتصادی شرکت شما چه بخش فروش، انبارداری، حقوق و دستمزد، تزازنامه، خرید مواد اولیه و............... ارائه دهد؛ که علاوه بر تسهیل کار های حسابدار نسبت به شفاف سازی امور اقتصادی شما گام مهم و اثربخشی را بردارد. اگر برای تهیه نرم افزار حسابداری مجموعه خود سوالی یا درخواستی دارید می توانید با شماره تلفن 021-81022000 تماس و یا به وب سایت رسمی سپیدار سیستم مراجعه نمایید.

منبع: جام جم آنلاین

به "معیارهای انتخاب نرم افزار حسابداری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معیارهای انتخاب نرم افزار حسابداری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید